Pocetna strana

PORUKA BUDUĆIM BRUCOŠIMA

Koleginice i kolege,

Nije se lako opredijeliti za buduću profesiju.

Preporučujemo vam da dobro razmislite i da sami odlučite. Ako se opredijelite da upišete Ekonomski fakultet, imate veliku šansu da postanete uspješni privrednici, državnici, menadžeri, biznismeni, brokeri, preduzetnici, specijalisti za bankarsko i berzansko poslovanje, eksperti za reviziju, računovodstvo i slično, jednom riječju imate šansu da postanete obrazovan, sposoban i preduzimljiv čovjek pred kojim se otvaraju svi horizonti.

Za vaše potrebe, Ekonomski fakultet organizuje modernu nastavu, prožetu učenjem stranih jezika i informatičkim obrazovanjem. Isto tako, studiranje na Ekonomskom fakultetu, zahvaljujući studentskim organizacijama, nudi bogat studentski život, pun putovanja, druženja, ljubavi i svih ostalih akademskih draži.

Budite među najboljima!


Više informacija o uslovima studiranja na Ekonomskom fakultetu možete dobiti u našem informatoru:

- Informator Ekonomskog fakulteta Podgorica za studijsku godinu 2010/2011 (PDF format, 670KB)

-
Informator Studija menadžmenta Podgorica za studijsku godinu 2010/2011 (PDF format, 593KB)


Samo tri koraka do BESPLATNE školarine!

1. Postani naš prijatelj na Facebooku,

2. Pokaži nam zašto želiš da upišeš Ekonomski fakultet,

3. Osvoji besplatnu školarinu za prvu godinu studija!
I u ovogodišnjem upisnom roku Ekonomski fakultet Podgorica pokazuje da je lider na polju visokog obrazovanja i uvodi još jednu novinu - program Distance Learninga. To je novi oblik izvođenja nastave koji je proizašao iz najsavremenijih oblika obrazovanja na svijetu.

Ukoliko već radite ili želite da radite za vrijeme studija, pruža Vam se prilika da jednostavno i fleksibilno uskladite studiranje sa poslom. Korišćenjem savremene informaciono-komunikacione tehnologije imaćete priliku da studirate po nastavnom planu i programu koji je identičan sa onim za studije koje se neposredno izvode na Fakultetu, a da pri tome ne morate svakodnevno boraviti u našim prostorijama.

Kolokvijumi i ispiti će biti organizovani u redovnim terminima i održavaće se isključivo u prostorijama Fakulteta. Ipak, nijesu to jedini termini kada će vrata Ekonomskog fakulteta Podgorica biti otvorena za Vas! Imaćete priliku da upoznate nastavni kadar koji će izvoditi nastavu, a komunikacija sa profesorima i saradnicima će se obavljati ili lično ili putem Distance Learning Sistema (u zavisnosti od Vaših afiniteta) u predviđenim terminima.

Upis počinje u istom terminu kao i upis za ostale studijske programe. Školarina iznosi 500 eura po semestru.

Budite među najboljima!


Pogledajte atmosferu na jednom od brojnih predavanja vrhunskih stranih predavača koje organizuje Ekonomski fakultet Podgorica

 

 

Pogledajte promotivni film Ekonomskog fakulteta Podgorica

 Pogledajte promotivni film za studijsku godinu 2008/2009

Pogledajte promotivni film za studijsku godinu 2007/2008 

 


 

 
I godina
05.03.2013
Mozete preuzeti materijale sa vježbi iz Statistike od prethodne nedjeljeOpširnije
II godina
05.03.2013
Casovi vjezbi iz predmeta Privredni sistem za obje grupe ce se odrzati u srijedu u terminu 11.30-13.05Opširnije
III godina
04.03.2013
Predavanja iz predmeta Organizaciono ponašanje od utorka, 05.03. se odlažu. Novi termin će biti naknadno objavljen.Opširnije
IV godina
05.03.2013
Prvi elektronski test iz predmeta Ekonomija rada i socijalna politika ce se odrzati 29.03. u sali Gorica prema sljedecem rasporedu: studenti sa brojem indeksa 07/09-222/09 u 15.30 h studenti sa brojem indeksa 233/09-517/09 u 15.50 h studenti sa brojem indeksa 540/09-79/100 u 16.10 h Opširnije
Opšte
01.03.2013
Zbog odsustva saradnika Ane Mugose, konsultacije se nece drzati u utorak u redovnom terminu od 11:30-13:30. Opširnije
Copyright © Ekonomski fakultet - Podgorica
Developed by: DaniloD, OgnjenM - Trikom